Qui sóc?

Sóc dissenyador gràfic, il·lustrador i ninotaire i també faig caricatures. Escric i dirigeixo obres de teatre. Ocasionalment escric guions audiovisuals, contes i petits poemes que jo mateix il·lustro.

Disseny Gràfic
Vaig estudiar Batxillerat Artístic i disseny gràfic a l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona, on també vaig fer cursos de fotografia, tipografia i il·lustració. Després vaig combinar la feina de freelance amb diverses etapes a estudis i agències de comunicació. Actualment treballo com a freelance.

Il·lustració
He col·laborat com a il·lustrador amb varies agències de publicitat i disseny. Tinc un estil fresc i mediterrani. Destaco la meva passió pel cartellisme i els dibuixos ràpids d’esdeveniments o espectacles teatrals.

Caricatures i vinyetes
Cap a 2004 vaig començar a fer regularment tires còmiques de sàtira política i vaig anar publicant-les a blogs, a diaris i a revistes d’àmbit local. Els darrers anys m’he anat especialitzant en retrats i sobretot caricatures.

Teatre
Vaig començar a fer teatre amateur fent d’actor a l’Escola d’Art Pau Gargallo, i després al Círcol i a La Moral, de Badalona. Al cap d’uns anys vaig fer les primeres passes com a dramaturg duent a escena els meus primers textos llargs. Em vaig formar a l’Ateneu Barcelonès i a l’Obrador de la Sala Beckett amb en Toni Cabré, la Helena Tornero, en Ricard Gàzquez, la Mercè Sarrias, en Pau Miró, en Jordi Oriol i la Glòria Balañà. He estrenat varies peces llargues i sobretot peces breus de microteatre a llocs com el Miniteatre, el Microteatre de Barcelona, als Festivals Nanoteatre de Gràcia, el Píndoles, Quarts de Teatre de Reus i el Microteatro de Madrid. Recentment he creat la companyia Del Nord amb la qual hem estrenat Anna al Teatre Tantarantana. Actualment estem fent funcions per Catalunya i preparant nous muntatges.